woensdag 12 oktober 2011

De "Low Impact Man" in Overpelt


Steven Vromman, beter bekend als de Low Impact Man, wordt wel eens de man met de kleinste ecologische voetafdruk van het land genoemd. Hij besliste in 2008 om zijn leven overhoop te gooien en op zoek te gaan naar een goed leven binnen de grenzen van 1 planeet.


Op donderdag 20 oktober om 20.30 uur brengt Steven Vromman de "Low Impact Man Show" in Palethe. Met deze show introduceert de Low Impact Man een nieuw genre: de eco-comedy. In een boeiende show met veel humor, sprekende beelden en confronterende cijfers brengt hij de grote wereldproblemen en oplossingen dichterbij. Een gastmuzikant zorgt voor muzikaal en verbaal weerwerk. Deze voorstelling is een organisatie van de 11.groep Overpelt en de werkgroep Think global en act local. De inkom bedraagt 5 euro.

Steven Vromman schreef ook twee boeken over zijn leven als Low Impact Man. "De Low Impact Man: praktische tips voor een ecologisch leven van wieg tot graf" is een uitgave voor volwassen lezers. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er het boek "We hebben maar één planeet: groene tips en inspiratie voor Low Impact Kids". Deze boeken zijn ook verkrijgbaar in onze bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten