donderdag 20 oktober 2011

Nieuwe roman van Stefan Brijs verschenen!

Vorige week verscheen de langverwachte nieuwe roman van Stefan Brijs "Post voor mevrouw Bromley".
De succesauteur Stefan Brijs, brak in 2005 door met zijn roman "De engelenmaker" waarvan de vertaalrechten aan meer dan 10 landen zijn verkocht en waarvoor hij meerdere literaire prijzen heeft ontvangen. De roman werd bijv. bekroond met de Gouden Uil Prijs van de Lezer 2006, de Vijfjaarlijks Prijs voor Proza van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde 2006, de Boek-delenprijs 2007 en de Euregio-Schüler-Literaturpreis en genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2006 en de AKO Literatuurprijs 2006.

Naast een fantastisch auteur is Stefan Brijs ook een zeer goed verteller. Op vrijdag 2 maart 2012 vertelt hij in CC Palethe over zijn nieuwe roman. Deze lezing is een organisatie van de bibliotheken van Overpelt, Neerpelt, Lommel, Hechtel-Eksel en Hamont-Achel en het Steunpunt voor Limburgse bibliotheken.

De roman "Post voor mevrouw Bromley" bespreken we op dinsdag 14 februari 2012 om 19.30 uur in onze leesclub. Inschrijven voor de leesclub of de lezing kan je in de bibliotheek of CC Palethe.


Klik hier voor een interview met Stefan Brijs op Radio 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten