maandag 19 september 2011

Beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel

Hoera we zijn genomineerd!

De beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel, het zou mooi staan op ons palmares.
Donderdagavond werd de longlist bekend gemaakt op het tweedaagse congres 'Informatie aan Zee' dat werd georganiseerd door de VVBAD (Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie).
Wij, bib Overpelt zijn erbij.
Of we nu de beste zijn? dat is eigenlijk niet zo belangrijk wel dat onze leners tevreden zijn met de service die we hen bieden en dat willen we in de toekomst zeker blijven doen ook zonder te winnen. De lener tevreden stellen dat is immers ons doel. Je kan het al weer zien in onze bib: de aankondiging voor de bibliotheekweek, klasbezoeken, lees 1 7, de weddenschap, leesclub,... Te veel om op te noemen en we blijven de leners verwennen niet enkel op de jaarlijkse verwendag maar gewoon bij ieder bibliotheekbezoek.
Iedere bibliotheek doet z'n best en deze wedstrijd zal ons als personeel niet veranderen wel weten we daarna of jullie leners tevreden zijn over ons.
Van 26 september tot 23 oktober kunnen jullie voor ons stemmen. We houden jullie via blog, facebook en bib op de hoogte waar en hoe je kan stemmen.

2 opmerkingen: