donderdag 29 maart 2012

Beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel

Vanmiddag was het dan zover de beste bib van Vlaanderen en Brussel werd bekendgemaakt in de Permeke Bibliotheek van Antwerpen. Samen met de anderen genomineerden kregen we de juryrapporten in korte versie voorgesteld, aan de hand van foto's werd iedere bibliotheek nog even in de kijker gezet. Sommige kritieken kwamen hard aan maar wat vooral telt is we winnen allemaal de publieksprijs, want jullie, onze leners hebben ons op de shortlist geplaatst, voor jullie zijn wij de beste bib.

Maar wie is nu de terechte winnaar? Bibliotheek Balen een kleine bib met een gezellige uitstraling en ook hier weer klantvriendelijk personeel, zij wonnen de trofee vóór de bibliotheek van Elsene en Genk.

Wij werden 10de en zullen met het juryrapport in handen aan de verschillende punten werken, wat niet zal veranderen is onze goede relatie met de leners. Want dit stond ook in het rapport : 'Personeel heeft een goede band met de bezoekers, deze komen graag en vaak terug.'

Bedankt voor jullie stem en de interesse die de laatste maanden werd getoond voor de wedstrijd. Wil je het juryrapport zelf ook even lezen klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten