woensdag 28 oktober 2009

Iedereen leest

Iedereen Leest!! Daar zijn wij van overtuigd. In de kou, in bed, op schoot, in een hangmat, in ’t geheim en natuurlijk op de trein.
Maar wat leest een mens zoal? Op iedereenleest.be vind je honderden boekentips. Je kan boeken zoeken uit verschillende categorieën maar je vindt er ook boeken die passen bij elke stemming van het moment.
Bovendien komen er steeds leestips bij. Je kan namelijk zelf boeken toevoegen op deze website. Daar zijn zelfs boekencheques mee te verdienen! Het enthousiaste verhaal van een vriend, een collega, een leeftijds- of streekgenoot, iemand met gedeelde interesses … kan vaak beter overtuigen dan een boekrecensie of de bestsellerlijst.

Dus ... iedereen leest, maar wat lees jij?

Neem op 29 oktober 2009 de trein en vertel het aan de teams van Iedereen Leest. Die delen tussen 7 en 9 uur leesdagboekjes uit in de treinstations van Antwerpen Centraal, Antwerpen Berchem, Brugge, Gent Sint-Pieters en Leuven. In totaal verspreiden ze 25.000 exemplaren. In de leesdagboekjes kunnen lezers bijhouden wat en wanneer ze lezen.

Vijf bladzijden zijn al ingevuld: daar lieten Freek Braeckman, Marie Vinck, Helmut Lotti, Marleen Merckx en Stany Crets een boekentip achter. Wie zijn eigen boekentip post op iedereenleest.be maakt, behalve op een boekencheque, kans op de favoriete boekenplank van één van deze bekende lezers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten