dinsdag 12 maart 2013

Zebracinema

Vanavond om 20u15 in Dommelhof Neerpelt 'Killer Joe'

Met : Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple e.a.

"Een weergaloze Matthew McConaughey neemt met de rol van huurmoordenaar Killer Joe nog verder afstand van zijn rom-com imago waar hij de eerste jaren van zijn carrière bekend mee werd. En het doet hem goed. Een film die het ene moment weerzinwekkend ranzig is en vervolgens een grijns op het gezicht van de kijker zal vormen door de gitzwarte humor." (Bron: Lotte Mol, filmvandaag)

Wanneer Chris door zijn eigen moeder wordt bestolen van een lading coke, blijft hij achter met een forse schuld van zesduizend dollar. Samen met zijn vader bedenkt hij een plan om zijn moeder te laten vermoorden en haar levensverzekering te kunnen opstrijken. Entree Killer Joe: een huurmoordenaar die overdag politierechercheur is. Killer Joe is gek, gewelddadig, vol dreiging en zwarte humor.

Een film die niemand onberoerd zal laten. Het verhaal heeft een verrassende wending en een interessante bijrol voor Kentucky Fried Chicken. Het eten van een kippenbout zal in ieder geval nooit meer hetzelfde zijn na het zien van deze film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten