donderdag 23 september 2010

Lezebezeboekendag!


Het is bijna zover: de LezeBezeBoekendag van de Noordlimburgse bibliotheken staat weer voor de deur. Na de geslaagde edities in Lommel, Overpelt en Leopoldsburg is nu Hechtel-Eksel aan de beurt.

De LezeBezeBoekendag vindt plaats in O.C. ‘De Schans’ op het Rodekruisplein 10 in Hechtel-Eksel op zondag 24 oktober 2010. De deuren gaan open vanaf 13.00 uur en de eerste workshops starten om 14.00 uur

De LezeBezeBoekendag staat volledig in het teken van de wondere wereld van boeken. Deze dag is voor kinderen van 3 tot 12 jaar en is helemaal gratis. Een greep uit het programma: Geronimo Stilton, Hekselien en Belle Beer door An Melis, Frank Daenen, Stijn Moekaars, Marc De Bel, Kikkerkusjes door Tine Hofman. Het volledige programma vind je in je bibliotheek of op www.lezebezeboekendag.be. Het enige wat jou nog rest is je kind in te schrijven voor deze dag. Inschrijven kan vanaf maandagavond 27 september online via www.lezebezeboekendag.be of in je bibliotheek. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten